Известие

Collapse
No announcement yet.

Предимства и недостатъци на 166 и 159

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Мъри..аз не казвам че 159 е боклук и защо си го купил,нито че 166 е най-невероятния автомобил
    sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
      Мъри..аз не казвам че 159 е боклук и защо си го купил,нито че 166 е най-невероятния автомобил
      Аз с никой не искам да споря,ясно е че тук е 20 срещу един,казвам за мен какви са предимствата на 159,освен тези които каза Кольо/един от малкото трезво мислещите в този раздел/
      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Колко от вас притежават и двата автомобила и колко километра сте минали с тях? .Аз ги имам от близо година и не мога да кажа категорично кой е по добър ,всеки е уникален сам за себе си
        0887902720 166 2.4jtd20v 2005

Comment

Първоначално публикувано от Pepko-Bepko Покажи съобщение
          Човек не ме познаваш,че да казваш колко пъти съм се качвал в 159.Не искам да споря с теб.159 може да е бие мн коли в тест направен от германците изобщо не го оспорвам.Но твърдя че купето на 166 предразполага мн повече за развиване на високи скорости.
          Не те познавам така е,но съм сигурен в това което казвам.Имам едно сериозно питане,според теб кое в купето на 166 предразполага към по-високи скорости,това че е по тясна от 159 или нещо друго ????????????????????

---------- Post added at 21:06 ---------- Previous post was at 21:04 ----------

Първоначално публикувано от antonios Покажи съобщение
          Колко от вас притежават и двата автомобила и колко километра сте минали с тях? .Аз ги имам от близо година и не мога да кажа категорично кой е по добър ,всеки е уникален сам за себе си
          Отговора е ясен-никой,лошото е че тези които твърдят някои неща,почти не са се качвали в 159,камоли да я карат по задълго.

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
            Пак ви казвам,аз не твърдя че 159 е по кола от 166,казах че има доста предимства,Боян се изказа неподготвен,особено той дето тва му е първата Алфа,па и няма никаква база за сравнение
            ти не се ебавай с бате си Боян, щото според тебе той мое и да е шматка ама като си купуваше Алфа много добре си напрай сметката за кво ще даде тия торби с пари баце, а не една 159 е гледал, тествал и проучвал сешшлисе?
            Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщение
              ти не се ебавай с бате си Боян, щото според тебе той мое и да е шматка ама като си купуваше Алфа много добре си напрай сметката за кво ще даде тия торби с пари баце, а не една 159 е гледал, тествал и проучвал сешшлисе?
              Стига недей,когато си гледал 159 бяха по 30 бона,и съм сигурен,че те е спряла цената а не друго

Comment

.....
                айде затривам се да не влизаме у полемики
                Last edited by nightroller; d.m.y г., 21:13.
                Tormentvm In Dvm Demens

Comment

С теб ще спориме на бира

Comment

Моите уважения към Кольо ама неговото виждане и споделяне не са меродавни,при положение че от лагерна количка се качва в лимузина.
                    sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

159 e със страхотна визия, а за качествата и сравнени със 166 е твърде рано да спорим - времето ще покаже, коя е по-добра.
                      За мен следващата ще е 159, защото ми влиза в гаража, макар, че е малко по-широка от 166, но е по-къса.
                      Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                      Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                      Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                      sigpic

Comment

Моите уважения към Кольо ама неговото виждане и споделяне не са меродавни,при положение че от лагерна количка се качва в лимузина.
                        Да го спрем да я направи лагерна количка е моя апел !!!!

---------- Post added at 22:22 ---------- Previous post was at 22:20 ----------

С теб ще спориме на бира
                        е аре де тебе никкъф те нема то не че там вече има някой де

Та за поста на Олд Алфист не съм сигурен за мен дали ще е 159 но от всички други коли 159 ме кефи най-много най-много ми харесва Спортвагон ТИ, не знам кога ще грохне 166-цата но наистина няма с какво да я заменя освен 159 ...
                        Тъпото е че други марки не ми харесват освен А7 ама то пък е фастбек а и не съм фен на германското автомобилопроизводство - Ланча ги съсипаха то май след тези коли ще караме някви китайски
                        Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Не те познавам така е,но съм сигурен в това което казвам.Имам едно сериозно питане,според теб кое в купето на 166 предразполага към по-високи скорости,това че е по тясна от 159 или нещо друго ????????????????????

---------- Post added at 21:06 ---------- Previous post was at 21:04 ----------

Отговора е ясен-никой,лошото е че тези които твърдят някои неща,почти не са се качвали в 159,камоли да я карат по задълго.
                          Не знам как е в 159-ката за предразположение на вдигане на високи скорости но след около 5 мин. размисъл установих че в 166-цата наистина има такъв феномен но с условието, че не винаги седи до мен на съседната седалка и не винаги ме вбесява до такава степен !
                          AR 166/159 - 2.4 jtd/m

Comment

Не те познавам така е,но съм сигурен в това което казвам.Имам едно сериозно питане,според теб кое в купето на 166 предразполага към по-високи скорости,това че е по тясна от 159 или нещо друго ????????????????????[COLOR="Silver"]
                            Максималната скорост например 159 1,9 150ps. vs. 166 2.4 150ps. 59ти получава снимка от космоса
                            Fiat Punto 1.4GT 1996
                            Hyundai Tucson 2.0 2007
                            Renault Clio 1.5 2019

Comment

Първоначално публикувано от antonios Покажи съобщение
                              Тук говорим за конкретните параметри, колега, така че твоето мнение при сравнение на стабилността и управляемостта на двете коли ще ни е интересно.

---------- Post added at 22:12 ---------- Previous post was at 22:11 ----------

Че не е меродавно - не е, ама недей за лагерната количка, щото при нея в купето има доста по-умни решения. Ама това е друга тема.
                              Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                              AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                              Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Така по-нагоре се изказаха , че била по широка 159-та (1828 мм) от 166-та (1815 мм) е смешна разлика , но наистина в полза на по новата ! Така видях че коментирате килата 159 3.2 JTS V6 (260Hp)-1740 кг ,166 3.2i V6 (240Hp)-1540 кг ми тук е по внушителна разликата ! Всичко това е без значение поне за мен печели 159-та , но по визия не по цялостно сравненение именно за това ще си оставя по близко до мен 166-та !
                                Alfa Romeo is a wonderful way of life!

Comment

Working...
                                X